You are here

Ligeti Legendák - Budapest Városliget

Városligeti kincskeresés! Interaktív csapatépítő kincskereső játék, mely során a résztvevők nem csak egy kellemes környezetbe csöppennek, hanem egy izgalmas kincskereső program során szerezhetnek közös sikerélményeket a Városligetben, 

Útközben olyan csapatkohéziót erősítő feladatokat kell megoldaniuk, melyek egyben szórakoztatóak és humorosak. A program nagyjából 1,5-2 óra, de ez leginkább a csapatok ügyességétől és gyorsaságától függ.

A fejtörők mellett csapatépítő feladatok is vár az állomásokon a résztvevőkre. A csapattagoknak együtt kell ezeket a feladatokat végrehajtaniuk, mielőtt a feladványt megfejtenék és útjukat folytatnák. A csapatok létszámát tekintve 6-12 főnek ajánljuk, a teljes társaság létszámához igazodva egyenlő létszámban elosztva. Így akár versengésre is sor kerülhet a csapatok között. A csapatkohézió mellett a stratégia és kommunikáció is nagy figyelmet kap programunk során, hiszen megannyi döntéshelyzetbe kerülnek a csapatok a játék során, amiket együtt kell megugorniuk.

A résztvevők az út során magukra vannak utalva, de elakadás esetén van lehetőségük segítséget kérni, a csapatukat kisérő animátortól, aki nem mellesleg fotókat is készít az út során, hogy maradjon emlék is a kincsvadászatról a csapat számára.  Ettől függetlenül érdemes fényképezőgéppel érkezni, hiszen a program során az adott város látványosságaival is megismerkedhetünk.

Ahogy egyéb programjainkon, itt is díjazzuk az összes célba érkező csapatot. Programjainkat alapvetően csapatépítésre készítjük, de ezt a kincskeresést bátran ajánljuk gyermek csapatoknak, akár osztálykirándulásokra vagy születésnapokra is.

#kincskeresés #csapatépítés #outdoorteambuilding #kincskeresőprogram  #treasurehunting #városfelfedezés #kalandrafel #iranymagyarország #kincskereső #élményprogram #együttacsapat #térképesprogram #rímekútján #budapestenélmény #budapesttecsodás #kincsestérkép #csapatmunka #élmény #ajándék #szórakozás #felfedezés #kincskeresés #csapatépítés #outdoorteambuilding #kincskeresőprogram  #treasurehunting #városfelfedezés 

Ligeti Legendák - Budapest városligeti kincskeresés
Program information: 

Programtípus:  GPS-es és térképes komplex kincskereső játék
Résztvevők létszáma:  
20-500 fő
Korhatár:  
10 éves kortól ajánlott
Időtartama:  
1,5-2 óra
Helyszín:
 Budapest, Városliget, de Igény esetén kitelepüléssel lebonyolítható az ország bármely területén előzetes egyeztetés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.