Jelenlegi hely

Verbális tréning

Egy cégnél, legyen az kisebb vagy nagyobb, a legfontosabb a siker érdekében a kollégák együttműködése. De ez csak akkor lehetséges, ha megfelelő empátiával és bizalommal fordulnak egymás irányába.

Fontos, hogy a munkatársak ne csak munkaidőben találkozzanak, hogy minél jobban megismerhessék, megérthessék egymást. Mert ha ez megvan, akkor meglesz az összhang, a csapatmunka és egymás elismerése is, és ez esetben mindenki szívesebben jár be dolgozni.

Ezt a programot olyan cégeknek alakítottuk ki, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy munkatársaikat elengedjék 1-1 napra csapatépítő tréningre, viszont nagyon szeretnék, hogy kicsit közelebb kerüljenek egymáshoz. A körülbelül 2 órás programot egy teremben is le lehet bonyolítani, így akár a munkahelyen is megrendezhető.

Lényege, hogy olyan verbális feladatokat kapnak a résztvevők, melyek rákényszerítik Őket, hogy kicsit megnyíljanak a társaság előtt. Fontos, hogy a feladatok során jól érezzék magukat és szórakozzanak, ezért néhány humoros játékot is belecsempésztünk ebbe a tréningbe. csapatépítő tréing cégek számára
 
Verbális tréning csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus:  ismerkedős, szórakoztató játékok
Résztvevők létszáma:  6-40 fő
Korhatár:  16 éves kortól ajánlott 
Időtartama:  2 óra
Helyszín: Szentendre
Megjegyzés: A programhoz szükséges eszközöket és kellékeket biztosítjuk!
A programot kitelepüléssel is le tudjuk bonyolítani felár ellenében.
Téli hónapokban is elérhető program.
A program során fotókat készítünk, melyeket a résztvevők megkapnak.

 Időpontfoglalás az info@szeda.hu e-mail címen lehetséges!