Jelenlegi hely

Kaszinó

Black Jack
A magyar huszonegy közeli rokona. Olyan kombinációs lehetőséget nyújt, amely hallatlanul szórakoztatóvá teszi ezt a kártyajátékot. A játékos a Bank ellen játszik.
A cél a 21 pontérték elérése vagy megközelítése anélkül, hogy azt túllépné. A hagyományos játékasztalok mellett exkluzív "ülőasztallal" is állunk vendégeink rendelkezésére.

Kocka
Kétkockás kockajáték. Az amerikai és az óceánjáró hajók kaszinóinak kedvenc játéka. Egyszerre többen is játszhatják, de a nézőknek is nagy élvezetet nyújt. Profi kollégáink hamar megtanítják a szabályokat azoknak is, akik még soha nem játszották. Ennél a játéknál a hangos tetszés nyilvánítás és a bekiabálások izgalmas légkört teremtenek.

Háromkockás kockajáték. A normál kockajátékhoz nagyon hasonló szerencsejáték. A játékos fogadhat a 3 kocka összegére, arra, hogy például lesz a 3 kocka között 6-os, de akár arra is, hogy a 3 kocka mind kettes lesz. A játék nagyon változatos, izgalmas és a 3 kockának köszönhetően nagyon sokféle variációs lehetőség van.

Póker
Ez az a játék, ahol a vendégek egymás ellen is játszhatnak. Igazából izgalmassá a licitálás teszi, amikor is egy kis ügyességgel, akár rosszabb lappal is nyerhetünk.
Céges pókerbajnokságok komplett lebonyolítását is vállaljuk, akár 20 asztalon. A játék menete teljesen hasonló, mint egy professzionális pókerbajnokság esetén. Egyetlen különbség, hogy ebben az esetben nem lehet szó nevezési díjról.
A rendezvény vendégei, a cég alkalmazottai egymás ellen játszanak és a nap végén kiderül ki a verseny legjobbja. Őt és a dobogósokat tárgynyereménnyel és oklevéllel díjazzuk.

Ötlapos póker Stud Póker:
Ebben a játékban a vendégek a krupié ellen játszanak, egyszerre akár hatan is. Legfeljebb két lapot lehet cserélni. A cél, hogy a vendég lapja erősebb legyen a házénál.

Kaszinó csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus:  kommunikációt fejlesztő, ismerkedő program
Résztvevők létszáma:  30-500 fő
Korhatár:  
18 éves kortól ajánlott
Időtartama: 
4 óra
Helyszín: 
Az ország területén, előzetes megbeszélés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.

Árak: 

1 választott  asztal esetén  130 000 Ft
2 választott  asztal esetén  240 000 Ft 
3 választott asztal esetén   330 000 Ft 
4 választott asztal esetén   410 000 Ft
4. asztal után minden +asztal +75 000 Ft 

Program megrendelés a megrendelő űrlap kitöltésével lehetséges!