Jelenlegi hely

Geo Rally

Autóinkat a hétköznapokban arra használjuk, hogy elmenjünk a munkahelyünkre, elvigyük a gyermekünket óvodába, iskolába, meglátogassuk a család többi tagját. Ha esetleg olyan helyre kell mennünk, ahol nem jártunk még, akkor a 21. században már a GPS-es navigációs készülékek segítségét vesszük igénybe. Így az esetek nagy többségében oda is találunk, ahova szeretnénk.

De mi történik akkor, ha nem tudjuk a pontos címet? Ha nincs megadva a település neve, az utca és a házszám? Hogy tájékozódhatunk, ha nincs velünk az autós navigációnk vagy az okostelefonunk? Miként lehet így eljutni a végcélig?

Autós élményvadászat nevezetű játékunkra benevezők a saját gépjárműveikkel vesznek részt a játékban. Segítségül nem használhatják saját készülékeiket, csak is tőlünk kapott kellékeket, túra GPS-eket, térképeket és információkat.

Az út során olyan állomásokat érintünk, ahol érdemes megállni egy kis időre és megcsodálni a táj szépségét. A programban 8 állomás van kiépítve, ahol meg kell állnunk és csak a feladatok megfelelő elvégzése után tudunk továbbindulni a jó irányba. Programunkat szívesen ajánljuk céges csapatépítésre, baráti társaságoknak vagy akár egy család számára is, hiszen játékunkban a KRESZ szabályainak maximális betartása mellett versenyhelyzetet tudunk teremteni a résztvevők számára. Csapatépítés cégeknek.

Geo Rally
Rendezvény információ: 

Programtípus:  Kereső, GPS-es, logikai, ügyességi játék 
Résztvevők létszáma:  8-200 fő
Korhatár:  8 éves kortól ajánlott
Időtartama:  3 óra
Helyszín: Dunakanyar (kiindulópont: Szentendre)
Megjegyzés: 
Téli hónapokban is elérhető program. 
A programot kitelepüléssel is le tudjuk bonyolítani felár ellenében.
A programhoz minden szükséges eszközt, térképeket, GPS-eket mi biztosítjuk.

Időpontfoglalás az info@szeda.hu e-mail címen lehetséges!