Jelenlegi hely

Filmkritika! Mozi klasszikusok

Szeretsz filmezni? Ki nem hagynád a legújabb akciófilmeket vagy vígjátékokat? Már százszor láttad a Reszkessetek Betörőket? Könyöködön jön ki a Beverly Hills-i zsaru? Kívülről tudod a Terminátor szövegét? Úgy csajozol, mint Dumb és Dumber? Farsangon Harry Potter voltál? Bud Spencer és Terence Hill minden filmjét láttad? Star Wars fan klub tag vagy? Drágán adtad az életed már vagy ötször? Sírtál a Titanicon?

Mindig tudod előre mi fog történni az adott filmben? Állandóan kiszúrod a filmekben a hibákat? Álmodból felkeltve is tudod, melyik színész szerepelt a filmben? A filmcímeket zsigerből vágod?

Akkor ez a program Neked való. Az elmúlt évtizedek "alap" filmjeiből készült összeállítás után kell a csapatnak közös erővel megfejtenie a feladványokat, hogy megkapják méltó jutalmukat.

Alakíts egy ügyes csapatot barátaiddal, családtagjaiddal vagy munkatársaiddal, mert a játék során jó megfigyelőképességre, memóriára, logikára és némi szerencsére van szükség, ahhoz, hogy az élmény mellett egy kis meglepetést is hazavihessetek magatokkal. csapatépítő élményprogram

Filmkritika! Mozi klasszikusok csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus:  szórakoztató, logikai, ügyességi játékok
Résztvevők létszáma:  10-100 fő
Korhatár:  12 éves kortól ajánlott
Időtartama:  1,5-2 óra
Helyszín: Az ország egész területén, előzetes megbeszélés alapján.
Megjegyzés: Téli hónapokban is elérhető program.
A program során fotókat készítünk, melyet a résztvevők megkapnak.

 Időpontfoglalás az info@szeda.hu e-mail címen lehetséges!