Jelenlegi hely

Bázis Tréning

Kifejezetten céges csapatépítésre, illetve nagyobb családi napokra ajánljuk "Bázis Tréning" nevezetű programunkat. A játékok egyszerre szórakoztatók, izgalmasak, adrenalin nővelők és koncentrációt kívánók.

A résztvevőket 4 egyenlő létszámú csoportra bontjuk, így minden bázisra jut 1-1 csoport. A feladatok elvégzése után mindegyik csoport továbbmegy egy másik állomásra. A résztvevőknek ezeken a bázisokon kell bizonyítaniuk rátermettségüket. Az összetartás, csapatmunka, bizalom, bátorság, ügyesség itt nem lehet hiánycikk.

Első játékunk az összedolgozás és a kommunikáció fontosságára hívja fel a figyelmet.

A második állomáson a bizalom kap főszerepet, ahol testileg is közelebb kerülnek a csapattársak egymáshoz. A szerepek itt is cserélődnek: "Hol bennem kell, hogy megbízzanak a társaim, hol pedig nekem kell bennük maximálisan megbízni."

A harmadik bázison az ügyességé és a fürgeségé a hangsúly, de az irányító képesség sem másodlagos. A játékban a szerepek cserélődnek, így mindenki lehet irányított és irányító is.

A negyedik feladatnál a csapatmunkáé, összhangé és a kreativitásé a főszerep. Nincs más dolga a résztvevőknek, csak "eladniuk" 1-2 olyan dolgot, melyről talán még sosem hallottak.. De hogy miként? Az maradjon meglepetés.

Bázis Tréning csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus:  kreatív, logikai, ügyességi játékok
Résztvevők létszáma:  20-100 fő
Korhatár:  12 éves kortól ajánlott 
Időtartama:  3-4 óra
Helyszín: Szentendre
Megjegyzés: A programhoz szükséges eszközöket és kellékeket biztosítjuk!
A programot kitelepüléssel is le tudjuk bonyolítani felár ellenében.
Téli hónapokban is elérhető program.
A program során fotókat készítünk, melyeket a résztvevők megkapnak.

 Időpontfoglalás az info@szeda.hu e-mail címen lehetséges!