You are here

Mickey Mouse barátai

Népszerű Disney mese ihlette kincsvadász játékunkat természetesen a kisebbek számára lakottuk meg. Méltán híres Mickey egér barátaival egy játszótérre tévedt, mikor egy óriási vihar elől menekültek és itt csapaott lerájuk. Az orkán erejű szél kisodorta kezükből azokat a fontos információkat, melyek a kincsesláda rejtekhelyéhez vezette volna őket. Mickey, Minnie, Plutó, Goofy, Donald és Daisy már visszatértek a hazájukba, de küldetésük nem tudták teljesíteni. Így az árván maradt kincsesládát, bárki megtalálhatja, aki szemfüles, tisztában van a bal és a jobb fogalmával, kiválóan hintázik, mászik, libikókázik.

Természetesen ennél azért nagyobb kihívások várnak a csapatra. Fontos a kreativitás, a jó helyzetfelismerőkészég, az ügyesség és a szemfülesség. De melyik gyerek csapatra ne lenne ez igaz? Ezért érdemes mielőbb nevezni, nehogy elvigyék a kincsesláda tartalmát. Nem csak rejtvényeket fejtünk útközben, de furfangos feladatokat is meg kell tudniuk oldani majd a kincsvadászoknak, méghozzá együtt. Vidám, kedves valóban gyermekközpontú kincsvadászaton a szülők is biztosan jól érzik majd magukat. Érdemes fényképezőgéppel érkezni, hiszen a program során a város látványosságaival is megismerkedhetnek a résztvevők.

Ahogy egyéb programjainkon, itt is díjazzuk az összes célbaérkező kis csapatot. Ezt a kincskeresést bátran ajánljuk gyermek csapatoknak, akár osztálykirándulásokra vagy születésnapokra.
Igény esetén a programot más városokban vagy kisebb településeken is ki tudjuk építeni.

#kincsvadászat #mickeymouse #kincsesláda #mickeyegér #kincskeresésgyerekeknek #családiprogram #csapatépítés #familyday #kincskeresőprogram #treasurehunting #városfelfedezés #kalandrafel #iranymagyarország #kincskeresők #élményprogram #együttacsalád #csapategység #élmény #kikapcsolódás #programacsaládnak #plutoésatöbbiek

Mickey Mouse barátai kincsvadászat
Program information: 

Programtípus:  kincskereső játék gyerekeknek, családoknak
Résztvevők létszáma:  
2-500 fő
Korhatár: 
6 éves kortól ajánlott
Időtartama: 
kb. 1,5
Helyszín: 
Szentendre, de a programot kitelepüléssel is le tudjuk bonyolítani az ország bármely településén előzetes egyeztetés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk. A téli hónapokban is elérhető program.