You are here

Fotó Safari

Elképesztő, hogy mennyi fotó kerül a hétköznapokban a szemünk elé. Valjuk meg, ezek nagy része nem tartalmaz túl sok információt számunkra. De mi lenne akkor, ha csak fotók és képek állnának rendelkezésünkre. Se iránytű, se GPS, se okostelefon, se térkép. Semmi. Képesek lennétek szerintetek csapataitokkal eljutni úgy a kincsig, hogy nincs más a kezetekben csak egy album:) Igazi kincskeresős kihívás városlátogatással fűszerezve és olyan csapatépítő feladatokkal, melyek garantáltan közelebb hozzák egymáshoz a csapattagokat. Állomásról állomásra kell együtt eljtunutok, hogy a végén a jól megérdemelt kinccsel tudjatok távozni a programunkról. 

A programot bármely településen, akár országhatáron túl is le tudjuk bonyolítani és amennyiben nagyobb csapattal érkeztek lehetőséget tudunk biztosítani egy kis versengős kincskeresésre több kisebb csoportban. Igény esetén pedig akár csapatra, cégetekre szabjuk a csapatépítő programunkat.

#kincskeresés #csapatépítés #outdoorteambuilding #kincskeresőprogram  #treasurehunting #városfelfedezés #kalandrafel #iranymagyarország #kincskereső #élményprogram #együttacsapat

Kincskereső csapatépítő program
Program information: 

Programtípus:  városi kincskereső játék
Résztvevők létszáma:  
20-500 fő
Korhatár:  
10 éves kortól ajánlott
Időtartama:  
1,5-2 óra
Helyszín:
 Szentendre, Budapest, Visegrád, Eger, Siófok, Balatonfüred, Győr, Szeged. Igény esetén az ország bármely városában meg tudjuk valósítani.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.